top of page

ARTIKEL FRA VILLABYERNE

"Ondt i livet og godt videre"

Det nyetablerede 'Terapihuset i Hellerup' har specialiseret sig i livskriser

og tilbyder behandlinger inden for psykoterapi og coaching

Annette Houman Tip en ven     Udskriv     Kommentér      DelEt fællesskab af kompetente behandlere med hvert deres speciale inden for psykoterapi og coaching.

Sådan beskriver medindehaver af 'Terapihuset i Hellerup', Louise Stokholm, overordnet 'huset' på Marievej 2, som åbnede i marts.

"Vi har fokus på livskriser som sorg og angst og er i dag seks behandlere her i terapihuset med hver vores spidskompetence", fortæller hun, som er

uddannet psykoterapeut og har specialiseret sig i spiseforstyrrelser.

"Jeg har oplevet på egen krop, hvad det vil sige at leve med spiseforstyrrelser, og jeg tror, det er med til at skabe større tryghed hos klienten, at vi selv ved, hvad det handler om."
Samme holdning har den anden medindehaver, Mark Sommer, uddannet psykoterapeut og lifecoach. Også han ved, hvad han taler om, når det drejer sig om hans spidskompetence, angst.
"Ja, jeg har selv oplevet at blive ramt af angst og har valgt at specialisere mig i både privat og jobrelateret angst. Desuden er jeg uddannet stresscoach og har dermed også speciale i stresshåndtering".

Ikke noget quick fix
Er der krise i ægteskabet eller sorg efter tab af et familiemedlem, står der andre terapeuter klar til at hjælpe i terapihuset.
Janni Østervig Frank, psykoterapeut og lifecoach, har specialiseret sig i skilsmisser og familieliv.
"Nogle klienter har brug for støtte til at blive i ægteskabet. Hos andre er det måske allerede opløst og alt er kaos. Der findes ikke noget quick fix, men som terapeut håber man at kunne hjælpe klienten til at stå stærkere og komme godt videre", forklarer hun.

 

Kæmper man med sorg, er psykoterapeut Lone Stenberg Winfield netop kommet til.
"Vi oplever jo alle tab i livet. Ikke kun ved sygdom og død, men også ved tab af for eksempel vores job. For mange er det en stor sorg at blive sorteret fra og sige farvel til deres arbejde", siger hun.

Samarbejder om klienten

Apropos arbejde, så tilbyder Terapihuset også ledercoaching - og teenagecoaching - ved Pia Chartell, uddannet coach mm. Og endelig er psykoterapeut og hypnoterapeut Lisbeth Lottenburger Laursen tilknyttet huset og tilbyder terapi og hypnose mod angst og en række fobier.
Louise Stokholm forventer, at endnu et par terapeuter og specialer bliver tilknyttet Terapihuset.


"Det ligger i tiden, at man ønsker den bedste behandling for lige netop dén krise, man befinder sig i. Derfor er specialisering vigtig. Samtidig ved vi, at klienter ofte har behov for mere end én type hjælp. Sorg og krise i ægteskabet kan hænge sammen, og en spiseforstyrrelse kan være udløst af angst. Ved at 'bo' under samme tag, kan behandlerne bedre samarbejde om at give klienten det bedste tilbud", siger Louise Stokholm.
Læs mere om terapihuset i Hellerup på www.terapihusethellerup.dk

bottom of page