top of page

Ernæringsterapi

Tine Grandjean

Ernæringsterapeut og Professionsbachelor i ernæringErnæringsterapi kan behandle en lang række komplicerede lidelser som mange muligvis har fået at vide at de skal ’lære at leve med’ eller medicineres /opereres for.
Det gælder fx autoimmune lidelser som gigt og mave-tarm problemer. Hormonelle lidelser som lavt stofskifte, PMS, PCOS og diabetes 2. Eller hjerte-kar-lidelser som behandles med livslang medicinering. Envidere vægt, smerter, træthed, overfølsomheder og allergier.

 

Udover behandling af ovenstående har jeg har en særlig interesse for arbejdet med de mentale ubalancer og lidelser.
Spiseforstyrrelser, depression,  stress, angst, tvangstanker og uro.

Disse lidelser kan opstå eller fastholdes af næringsstofmangler, af immunreaktioner og hormonelle ubalancer i kroppen. Udover selvfølgelig miljøet i opvæksten og dagligdagen.

Forskningen i dag viser meget tydeligt at fysiologiske og biokemiske tilstande i kroppen har klar sammenhæng med stress, angst, depression  og selvskadeadfærd.


Der er en vifte af handlemuligheder og tilgange til behandlingen af de forskellige lidelser. Mit afsæt er altid i forskningens resultater og viden om hvordan vores krop bygges op og reguleres. Hertil ser jeg i helheder og funktioner og på hvordan du rent faktisk har det, samt hvordan du spiser.


Alt dette sammenholdes med forskning og kliniske erfaringer. Ud fra det grundige undersøgelsesarbejde finder jeg i samarbejde med dig veje til forbedringer i dit velvære. Jeg forklare dig om de bagvedliggende årsager og mekanismer som har fremkaldt symptomerne. Fordi viden og indsigt giver forståelse og motivation. Det bliver muligt at arbejde mod noget bedre.For at få mere information eller bestille tid hos Tine, kan du ringe på 2623 8812
eller sende en mail til tine.grandjean@gmail.com
Eller læse mere på www.sundmedmad.dkTine Grandjean har arbejdet med spiseforstyrrelser og andre mentale lidelser gennem ti år. Hun har været tilknyttet AIDA (nu lukket) og arbejder fortsat i et nært samarbejdet med Abegg & Bro samt på Center for Ernæring og Terapi.
Tine tager løbende kurser i såvel nyeste indenfor ernæring, samt terapi og nervessystem.
Udover terapeut er Tine forfatter, underviser og foredragsholder.

bottom of page