top of page

Benyt Terapihusets lokaler

Udsigten fra Terapihuset en smuk vintermorgen.
 
Links: Se hvordan du kan blive en del af Terapihuset:

Praktisk info om hvordan du kan benytte lokaler i Terapihuset ​​​

Benyttelsesaftale for brug af lokaler i Terapihuset​​

 

Andre siger:

Lyse og dejlige lokaler til leje

Lokaler fra 14 til 18-20 m2 til terapi, coaching eller lign.

 

​Er du behandler og er du interesseret i at indgå i et behandlerfællesskab sammen med andre behandlere?

Vi har forskellige specialer og vil gerne have flere behandlere tilknyttet. 

Vi udlejer til individuel terapi/coaching/rådgivning, par terapi eller mindre grupper.Terapihuset ligger midt i Hellerup med cafeer, indkøb, skov og strand lige om hjørnet.

Lokalerne er lyse og venlige, og her er meget stille. Her er møbleret i lys og let stil. Der er fælles køkken med køleskab og skabsplads samt toilet.Pt. er der ledigt tirsdage, fredage og søndage i Terapihuset. Skriv til mail@terapihusethellerup.dk hvis du er interesseret, eller ønsker at blive skrevet på vores venteliste til andre dage.

På gensyn i Terapihuset

"Jeg har i mere end to år lejet mig ind i Terapihuset, og det er et velfungerende og dejligt beliggende klinikfællesskab. Jeg har min lyse og rummelige praksis tre dage om ugen og har mange klienter og stiller derfor høje krav til at det praktiske er på plads, så der altid er hvad jeg skal bruge.

Louise rykker hurtigt hvis der mangler noget og jeg er glad for mine kolleger/naboer.

Jeg kan varmt anbefale Terapihuset."

Katrine Axholm, parterapeut.

"For mig har Terapihuset været et af de aller bedste steder, jeg har haft klinik. Stemningen er altid god blandt os kollegaer, og så ligger det helt centralt ifht. indkøb og parkering.

Og så har det stor betydning for mig, at det er pænt indrettet, og at der altid er styr på rengøring og de praktiske ting som toiletpapir, rene håndklæder, og at pærer bliver skiftet, når de går ud osv."

Fie Hørby, Familieterapeut.

"Terapihuset, som ligger dejligt centralt i Hellerup på vandsiden, byder på gode lyse lokaler, en professionel atmosfære, og dejlige kolleger. Ligeledes er der gode transport- og parkeringsmuligheder. Kan varmt anbefales.”

 

Charlotte Gundorph, Karrierecoach.

bottom of page