top of page

Om Terapihuset 

Terapihuset i Hellerup består af en række kompetente behandlere, der kan hjælpe dig videre med de små som store udfordringer, du møder i livet. Behandlerne har specialer inden for terapi, coaching og rådgivning.

Terapihus for nærområet


Terapihuset er dannet i marts 2012 og besøges dagligt af mennesker i forskellige aldersgrupper med forskellige problematikker.

 

Vores kompetencer er bl.a. spiseforstyrrelser, håndtering af angst, selvværd, karriere- og lifecoaching, parterapi, familieterapi og stresshåndtering.

Da vi hver især har gode kompetencer indenfor både større og mindre kriser i livet, er du altid velkommen i terapihuset uanset hvilke udfordringer, du står med.

Terapihuset lige over Danske Bank
Central beliggenhed


Vi gæstes af mennesker fra Sjælland, Fyn og Jylland. Dog mest fra Storkøbenhavn og nordpå. Vi ligger centralt med gode transportmuligheder og dejlige, grønne områder ved skov og strand.

Der er parkering lige ved døren, og der går bus til og fra Kbh. hvert 5 minut. Der er 50 meter til bussen og 8 min. gang til Hellerup Station.
 

Terapihuset er belligende i starten af Strandvejen til vandsiden i dejlige trygge rammer. Lokalerne er lyse, rummelige og med en stille og venlig atmosfære.

Hellerup strand en solrig formiddag. Stranden ligger lige om hjørnet og kan være et behageligt sted at lade op før eller efter et besøg i Terapihuset. 

bottom of page