top of page

Par- og familieterapi/rådgivning

​Lotte Pilgen

Certificeret Par- og familieterapeut MPF og Master i SundhedspædagogikPar- og familieterapi/rådgivningParterapi
Det er de små mønstre, der skaber dynamikken i et parforhold. Parterapi kan hjælpe jer til ”klarhed” over sig jer selv og jeres situation. Ved terapi kan det lykkes at finde frem til et fælles bedre.
Det kræver mod at betro sig, om personlige og intime forhold, til en terapeut. Det har jeg stor respekt for, og det ligger mig derfor meget på sinde at skabe et fortroligt rum i en rolig atmosfære, hvor I begge kan føle jer trygge.


Familieterapi
Det er en livslang proces at være en del af en velfungerende familie, hvor alle trives i et godt samspil. Relationerne handler om ligeværdighed og om ikke at krænke hinandens integritet.

Familiesamtaler kan være med til at åbne op for, hvad der sker i jeres familie. 
I nogle familiesamtaler deltager alle i familien, både børn og voksne. Der er mange måder at gøre det på. Det vigtigste er, at det virker for jer.


Familierådgivning
Forældre i dag bliver bombarderet med gode råd og informationer, som konstant ændres. Føler I jer rådvilde og magtesløse og har brug for en professionel samtale for at få styr på, hvad der er rigtigt for jer som forældre?Jeg er optaget af hverdagens udfordringer i nutidens børnefamilier. Jeg ønsker med min faglighed og personlige erfaring at hjælpe jer, som familie, til en bedre hverdag.
Læs mere om terapi og rådgivning på http://lotte.pilgren.dk

bottom of page