top of page

Behandlere 

Terapihuset i Hellerup er et fællesskab af kompetente behandlere med specialer inden for terapi, coaching og rådgivning.

Louise Stokholm - Terapihuset i Hellerup.jpg

Louise Stokholm
​​ID Psykoterapeut og DAT Terapeut. (Indehaver af Terapihuset i Hellerup)

SPISEFORSTYRRELSER
Er det dine følelser, der styrer, hvordan du spiser, og fylder dine tanker om mad for meget? Ønsker du hjælp til (igen) at få et afslappet forhold til mad og overskud til alt det, livet også handler om?

Louise Stokholm er ID-Psykoterapeut, DAT Terapeut og har speciale i behandling af voksne med spiseforstyrrelser. I terapien arbejder vi med dit spisemønster og med årsagerne til spiseforstyrrelsen. Jeg hjælper dig med at undersøge, hvad der er de underliggende budskaber i spiseforstyrrelsen og støtter dig i at ændre den destruktive adfærd til mere sunde vaner.

 

Du får indsigt i, hvad det er for udfordringer, du søger at løse gennem maden og værktøjer til, hvordan du kan give dig selv det, du dybest set søger - på andre og mere hensigtsmæssige måder.
Læs mere på www.klinikforspiseforstyrrelser.dk.

Isabel Camara - Terapihuset i Hellerup.jpg

Isabel Camara

EFT - Psykoterapeut MPF og Mindfulness instruktør i programmet .b

HVORFOR TERAPI?

I perioder af vores liv kan vi komme i kontakt med svære følelser, tanker og uklare fornemmelser, der spænder ben for vores livskvalitet. Måske du har en udfordring i dit liv eller en akut livskrise, som du har svært ved at se dig ud af uden at få noget professionel hjælp.

 

Måske føler du, at de svære ting fylder mere end de gode, eller måske føler du dig trist uden synlig grund. Mærker du vrede, angst, stress eller depression kan terapi være en god mulighed for at blive klogere på dig selv og dine egne livsmønstre

 

Jeg er uddannet emotions fokuseret psykoterapeut fra EFT - instituttet i Kbh. Jeg tilbyder individuel samtaleterapi med fokus på de relationelle kompetencer og personlig fordybelse i en retning af større livsduelighed, trivsel og personlig frihed.

Her kan du læse om emotionsfokuseret terapi https://eft-instituttet.dk/om-eft-instituttet/emotions-fokuseret-terapi/ - http://eft-instituttet.dk. Sideløbende med min praksis arbejder jeg som gruppe co-terapeut i TUBA - Terapi og rådgivning for børn og unge, der er vokset op i en familie med alkohol -eller stofmisbrugere.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening og arbejder under tavshedspligt i overensstemmelse med foreningens etiske regelsæt. https://psykoterapeutforeningen.dk/. Jeg modtager regelmæssig supervision og deltager i kurser for at opretholde et højt fagligt niveau. 

 

Du er velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale.

Kontaktinfo: kontakt@isabelcamara.dk / Tlf: 31 660 748. Mere info: www.isabelcamara.dk

Ida kjelbaek.jpg
Christina Chantitch - Terapihuset i Hellerup_edited.jpg

Ida  Kjeldbæk

Cand.psych. aut. Klinisk Psykolog

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet i 1986 og autoriseret af Psykolognævnet og Socialministeriet. 
 

Jeg har gennem en årrække arbejdet på forskellige institutioner, samt Kræftens Bekæmpelse og Rigshospitalet. Hovedsageligt inden for det sundhedspsykologiske område. Dette område omhandler, hvorledes fysiske lidelser påvirker mennesket psykisk og omvendt, hvorledes psykiske belastninger kan medføre fysiske symptomer.
 

De sidste 20 år har jeg været fuldtids privatpraktiserende psykolog, og har jeg fortløbende efteruddannet mig. Jeg er tilknyttet en række psykologiske netværk og forsikringsordninger. Jeg har ikke overenskomst med sygeforsikringen.
 

Som praktiserende psykolog har jeg fortløbende efteruddannet mig. Jeg modtager regelmæssig supervision på mit arbejde for at opretholde et højt fagligt niveau, samt opdatere min viden om nye tiltag og forskning på det psykologiske felt.
 

Jeg forstår svensk og norsk.

Du kan læse mere om mine arbejdsområder her og på www.idakjeldbaek.dk.

Christiane Meulengracht

Parterapeut, familieterapeut og sexolog

 

PARTERAPI

 Savner I mærke intimiteten, lysten og nærværet igen?

Jeg hjælper jer til at komme hele igennem svære perioder.

  

 • Når kommunikationen er blevet svær og gode samtaler er erstattet af praktiske informationer. Når snakke om hvordan I har det ender i skænderi eller dårlig stemning.

 • Når du føler sig alene i tosomheden.

 • Når sexlivet – eller mangel på samme – er blevet et betændt emne

 • Efter utroskab. Eller vold. 
   

Parterapi er en samtale, hvor du og din partner får tid og plads til at udtrykke jer. Da jeg også er uddannet familieterapeut, er det ofte relevant at tage jeres børns trivsel med ind i billedet.

 

PERSONLIG COACHING OG RÅDGIVNING

 • Mærk din kerne og kom hjem til dig selv

 • Få kontakt til din krop og lyst

 • Kom videre efter utroskab eller svigt

 • Giv slip på drama og situationer, hvor relationen er blevet svær 

 • Når du er ramt af stress

 • Og når du opdager, at dit liv er kommet til at handle om at være der for andre, alt imens du glemmer dig selv.

 

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Læs mere på www.christiane.nu

Christina Chantitch

Psykoterapeut (stud.) 

 

PSYKOTERAPI

Velkommen til The Conversation Room. Jeg er blevet godkendt til at have klienter i træningsterapi og tilbyder samtaler til reduceret pris. Jeg har tavshedspligt og modtager løbende supervision og egenterapi.

 

Min terapeutiske baggrund tager udgangspunkt i oplevelsesorienteret og eksistentiel psykoterapi, som jeg læser på overbygningen på SEOP’s 4.årige uddannelse. SEOP er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.  

 

Se mere på min hjemmeside.

Mere info: www.chantitch.com

12AAEF79-E4F3-4CF0-BDFA-CF8FEBACA479_1_201_a.jpeg

Sarabella Kalsi

Familie- og psykoterapeut MPF

 

Terapi handler grundlæggende om at tilføre det, der mangler. Det kan være kontakt, ro, selvindsigt eller fokus på længsler og drømme. 

 

Jeg er optaget af hvordan, vi fra helt små bliver dannet i de fællesskaber, vi indgår i, og hvordan den tidlige tilknytning skaber modeller og mønstre for, hvordan vi senere i livet indgår i relationer og generelt tackler livet. Jeg hjælper familier og par med at genskabe og styrke kontakten og kærligheden. 

 

I terapien fokuserer jeg på at skabe større klarhed og dermed flere handlemuligheder. Det at blive klar på hvad, der er vigtigt, er helt grundlæggende i forhold til at kunne skabe de forandringer, vi ønsker os. Det magiske er, at det at arbejde med kontakten indadtil altid forandrer hvad, der bliver muligt i forhold til at gå i relation udadtil.

 

Jeg laver individuel terapi, parterapi og familieterapi. 

 

Du kan læse mere på min hjemmeside: www.sarabellakalsi.dk og kontakte mig på mail@sarabellakalsi.dk

 

Jeg ser frem til at møde dig.

bottom of page