top of page

Behandlere 

Terapihuset i Hellerup er et fællesskab af kompetente behandlere med specialer inden for terapi, coaching og rådgivning.

Louise Stokholm - Terapihuset i Hellerup.jpg

Louise Stokholm
​​ID Psykoterapeut og DAT Terapeut. (Indehaver af Terapihuset i Hellerup)

SPISEFORSTYRRELSER
Er det dine følelser, der styrer, hvordan du spiser, og fylder dine tanker om mad for meget? Ønsker du hjælp til (igen) at få et afslappet forhold til mad og overskud til alt det, livet også handler om?

Louise Stokholm er ID-Psykoterapeut, DAT Terapeut og har speciale i behandling af voksne med spiseforstyrrelser. I terapien arbejder vi med dit spisemønster og med årsagerne til spiseforstyrrelsen. Jeg hjælper dig med at undersøge, hvad der er de underliggende budskaber i spiseforstyrrelsen og støtter dig i at ændre den destruktive adfærd til mere sunde vaner.

 

Du får indsigt i, hvad det er for udfordringer, du søger at løse gennem maden og værktøjer til, hvordan du kan give dig selv det, du dybest set søger - på andre og mere hensigtsmæssige måder.
Læs mere på www.klinikforspiseforstyrrelser.dk.

Isabel Camara - Terapihuset i Hellerup.jpg

Isabel Camara

EFT - Psykoterapeut MPF og Mindfulness instruktør i programmet .b

HVORFOR TERAPI?

I perioder af vores liv kan vi komme i kontakt med svære følelser, tanker og uklare fornemmelser, der spænder ben for vores livskvalitet. Måske du har en udfordring i dit liv eller en akut livskrise, som du har svært ved at se dig ud af uden at få noget professionel hjælp.

 

Måske føler du, at de svære ting fylder mere end de gode, eller måske føler du dig trist uden synlig grund. Mærker du vrede, angst, stress eller depression kan terapi være en god mulighed for at blive klogere på dig selv og dine egne livsmønstre

 

Jeg er uddannet emotions fokuseret psykoterapeut fra EFT - instituttet i Kbh. Jeg tilbyder individuel samtaleterapi med fokus på de relationelle kompetencer og personlig fordybelse i en retning af større livsduelighed, trivsel og personlig frihed.

Her kan du læse om emotionsfokuseret terapi https://eft-instituttet.dk/om-eft-instituttet/emotions-fokuseret-terapi/ - http://eft-instituttet.dk. Sideløbende med min praksis arbejder jeg som gruppe co-terapeut i TUBA - Terapi og rådgivning for børn og unge, der er vokset op i en familie med alkohol -eller stofmisbrugere.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening og arbejder under tavshedspligt i overensstemmelse med foreningens etiske regelsæt. https://psykoterapeutforeningen.dk/. Jeg modtager regelmæssig supervision og deltager i kurser for at opretholde et højt fagligt niveau. 

 

Du er velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale.

Kontaktinfo: kontakt@isabelcamara.dk / Tlf: 31 660 748. Mere info: www.isabelcamara.dk

Ida kjelbaek.jpg

Ida  Kjeldbæk

Cand.psych. aut. Klinisk Psykolog

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet i 1986 og autoriseret af Psykolognævnet og Socialministeriet. 
 

Jeg har gennem en årrække arbejdet på forskellige institutioner, samt Kræftens Bekæmpelse og Rigshospitalet. Hovedsageligt inden for det sundhedspsykologiske område. Dette område omhandler, hvorledes fysiske lidelser påvirker mennesket psykisk og omvendt, hvorledes psykiske belastninger kan medføre fysiske symptomer.
 

De sidste 20 år har jeg været fuldtids privatpraktiserende psykolog, og har jeg fortløbende efteruddannet mig. Jeg er tilknyttet en række psykologiske netværk og forsikringsordninger. Jeg har ikke overenskomst med sygeforsikringen.
 

Som praktiserende psykolog har jeg fortløbende efteruddannet mig. Jeg modtager regelmæssig supervision på mit arbejde for at opretholde et højt fagligt niveau, samt opdatere min viden om nye tiltag og forskning på det psykologiske felt.
 

Jeg forstår svensk og norsk.

Du kan læse mere om mine arbejdsområder her og på www.idakjeldbaek.dk.

Christiane Meulengracht

Parterapeut, familieterapeut og sexolog

 

PARTERAPI

 Savner I mærke intimiteten, lysten og nærværet igen?

Jeg hjælper jer til at komme hele igennem svære perioder.

  

 • Når kommunikationen er blevet svær og gode samtaler er erstattet af praktiske informationer. Når snakke om hvordan I har det ender i skænderi eller dårlig stemning.

 • Når du føler sig alene i tosomheden.

 • Når sexlivet – eller mangel på samme – er blevet et betændt emne

 • Efter utroskab. Eller vold. 
   

Parterapi er en samtale, hvor du og din partner får tid og plads til at udtrykke jer. Da jeg også er uddannet familieterapeut, er det ofte relevant at tage jeres børns trivsel med ind i billedet.

 

PERSONLIG COACHING OG RÅDGIVNING

 • Mærk din kerne og kom hjem til dig selv

 • Få kontakt til din krop og lyst

 • Kom videre efter utroskab eller svigt

 • Giv slip på drama og situationer, hvor relationen er blevet svær 

 • Når du er ramt af stress

 • Og når du opdager, at dit liv er kommet til at handle om at være der for andre, alt imens du glemmer dig selv.

 

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Læs mere på www.christiane.nu

Christina Chantitch - Terapihuset i Hellerup_edited.jpg

Christina Chantitch

Psykoterapeut fra SEOP, Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi.  SEOP er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. 

Mine erfaringsområder:

 • Oplevelsesorienteret psykoterapi

 • Eksistentiel psykoterapi

 • Emotion-focused therapy (EFT)

 • Neuroaffektiv personlighedsudvikling og  psykoterapi

 • Oplevelsesorienteret familieterapi

 

Jeg tilbyder et fordomsfrit rum, hvor du ikke skal gå på kompromis med dig selv. Gennem nærværende samtaler undersøger vi, hvad der fylder i dit liv. Intet emne er for stort eller småt.

 

Den eksistentielle og oplevelsesorienterede terapiform tager udgangspunkt i her og nu. Dét der ligger øverst hos dig, er det vigtigste – og dér møder jeg dig. Sammen undersøger vi, hvad der ligger dig på sinde, og hvad det betyder for dig i dit liv. Du vil kunne få en større forståelse for, hvem du er og se på dine handlemåder fra nye vinkler, så det giver mening for dig.

 

Eksempler på grunde til at starte i terapi:

 • Udfordringer i dine relationer

 • Mønstre du ønsker at bryde med

 • Du står et svært sted i livet

 • Lære dig selv bedre at kende

 

Jeg har tavshedspligt og modtager løbende supervision og egenterapi. 

Se mere her: https://theconversationroom.dk/

Tina profil.jpg

Tina Teglgaard

Fertilitetsterapeut og psykoterapeut MPF

 

UFRIVILLIG BARNLØSHED OG SAMTALETERAPI
 

Jeg har selv kæmpet mod ufrivillig barnløshed og kender til de svære følelser, der følger med fertilitetsbehandling. Jeg ved derfor, at vejen til at skabe nyt liv kan være lang, svær og sorgfuld. Jeg møder dig derfor i øjenhøjde, og kombinerer mine egne erfaringer med en dybere teoretisk og metodisk indsigt.

 

Jeg hjælper dig med at finde effektive redskaber, så du kan få større frihed og overskud til at klare kampen med at få dit ønskebarn.

Min fineste opgave er at lade dig møde dig selv med alt hvad du indeholder, og kærligt støtte dig i at vokse som menneske. Via bevidstgørelser kan du møde dig selv uden dom, uden at skulle fikse – men med accept og medfølelse, og ind i en dybere forståelse af dig selv.

 

Først i din medfølende accept med alt hvad der er smertefuldt, skamfuldt og svært, kan forandringerne ske. Forandringer der skal skabe energi til at klare din personlige vej mod ønskebarnet.

 

Jeg laver individuel terapi og parterapi. Du kan læse mere på min hjemmeside: www.tinateglgaard.dk og kontakte mig på tinaselch@hotmail.com

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

bottom of page